HomeOver ons

Over ons

Van den Berg Bedrijfsdeuren

Van den Berg Bedrijfsdeuren is een familiebedrijf gevestigd in Bunschoten-Spakenburg en bestaat inmiddels uit 20 medewerkers! 

We zijn gespecialiseerd in het verrichten van montage- en servicewerkzaamheden aan diverse soorten bedrijfsdeuren.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt over ons? Lees dan verder!

Contact opnemen

Het deuren-avontuur van Bas van den Berg is begonnen bij Butzbach Nederland. Een periode later is de geschiedenis van van den Berg Bedrijfsdeuren begonnen. 

In oktober 2002 was het zover: Montagebedrijf van den Berg is opgestart door Bas. Hij begon als eenmanszaak en zette zich veel in voor derde partijen. Hierin kon hij zijn productkennis goed inzetten voor de Butzbach-projecten of voor andere bedrijfsdeuren-projecten. 

Beetje bij beetje werd het steeds drukker enBas met Kever kon Montagebedrijf van den Berg steeds meer uitbreiden met meer vakmannen. Uiteindelijk is het eerste pand in 2010 en het tweede pand in 2014 aangekocht; hierdoor konden we steeds meer klanten bedienen en onze servicediensten vergroten. 

Enkele jaren laten kregen we de kans om een nieuwbouwpand te bouwen en zo zijn we in 2017 verhuisd naar onze huidige vestiging. Hierdoor kregen we weer meer ruimte voor opslag, magazijn en kantoor. Mede daarom hebben we toen de keuze gemaakt om de naamswijziging door te voeren: van Montagebedrijf van den Berg naar van den Berg Bedrijfsdeuren! Zo gaf onze bedrijfsnaam meer duidelijkheid aan welke werkzaamheden en diensten we verrichten. 

Ons pand bestaat uit ruim 1.000 m2 aan voorraadartikelen, opslagruimte en 200 m2 aan kantoor- en vergaderruimte. 

Zo kunnen we onze klanten en opdrachtgevers altijd goed van dienst zijn want veel opslagruimte betekent dat we veel materiaal op voorraad kunnen leggen. En dit is belangrijk voor onze snelle service! 

Ook zijn we in het bezit van eigen aanhangers, hoogwerkers en heftrucks. Op deze manier kunnen we het complete pakket aanbieden en zijn we zo goed als onafhankelijk van andere partijen. 

 

Ons motto is: samen door één deur. We willen graag de kwaliteit van onze medewerkers hoog houden, dit doen we door iedereen persoonlijke aandacht en voldoende opleidingsmogelijkheden te geven en we streven ernaar dat iedereen doet waar hij of zij goed in is. 

Hebben we jou enthousiast gemaakt? Solliciteer dan direct! 

Direct solliciteren